ONTDEK DIT NIEUWBOUWPROJECT

Maak hier uw afspraak. Veilig op kantoor of praktisch online.

Mint Verfrissend groen wonen

Heerlijk thuiskomen in een van de groenste stukjes Antwerpen: wie op zoek is naar een uniek nieuwbouwappartement, is hier aan het juiste adres. Ruim, licht en met een droomlocatie op Linkeroever. Omringd door verschillende parken, de Schelde en het Galgenweel woon je hier verrassend groen. Verrassend handig ook, met een supermarkt, winkels en alle voorzieningen om de hoek. Met tram, bus of fiets ben je bovendien zó in het centrum van Antwerpen.

Mint maakt deel uit van de nieuwe stadsontwikkeling Regatta en biedt een grote variatie aan energiezuinige 1, 2 en 3 slaapkamerappartementen en penthouses. De kamerhoge ramen laten een overvloed aan daglicht binnen en maximaliseren het ruimtegevoel. De afwerking is naadloos, de materialen van de beste kwaliteit. Samen met je persoonlijke interieurarchitect ontwerp je de thuis die bij je past. Wonen op maat van je dromen.

Herbronnen bij je thuis

Laat de drukte van je afglijden en kom thuis in een omgeving die helemaal gericht is op ontspannen en genieten. Rondjes lopen om het zeilmeer of gezellig iets gaan drinken in Bar Regatta Beach? Uitwaaien aan de Schelde of eropuit trekken in het Sint-Annabos? Dit is de ideale plek om de batterijen weer op te laden. Met Antwerpen aan de overkant, woon je bovendien op een boogscheut van dé hotspot voor shoppers, gastronomen en cultuurliefhebbers. Een thuis met alle voordelen van de stad, midden in de groene rust.

Grote variatie aan appartementen

Mint combineert het comfort van een nieuwbouwwoning met een hedendaagse strakke architectuur en een luxueuze afwerking. Je kan kiezen uit een extra ruim 1 slaapkamerappartement, een appartement met 2 of 3 slaapkamers of een van de riante penthouses. De appartementen zijn verspreid over drie gebouwen rondom een charmante binnentuin. De leefterrassen zijn extra groot en georiënteerd om zoveel mogelijk te genieten van de zon en het uitzicht ... De ideale plek voor gezellige momenten met vrienden of heerlijke me-time met een boek! Word je graag bijgestaan met advies over inrichting en afwerking? Dan kan je altijd terecht bij je persoonlijke interieurarchitect.

Groen en centraal wonen

Steeds meer mensen kiezen voor de rust, leefbaarheid en bereikbaarheid van Linkeroever. Dit is ook de geliefkoosde plek voor Antwerpenaren om te komen sporten, wandelen en genieten. In het kader van de werken voor een vlottere mobiliteit in en rond de stad, wordt de buurt nog groener met onder meer een extra park naast de deur. Linkeroever wordt ook een paradijs voor fietsers, met de aanleg van negen kilometer nieuwe fietspaden en een fietsbrug over de Schelde als apotheose. Het centrum van Antwerpen is zeer vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, en van hieruit heb je een uitstekende ontsluiting naar de E19 en de E34. Wie kiest voor een thuis in Mint, woont in een buurt in volle ontwikkeling.

Ik wens meer info!

Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Gelieve de voorwaarden te accepteren

Gelieve de volgende velden in te vullen:

  • {{validation.errorMessage}}
Heeft u een vraag of wilt u graag een afspraak?